Henrik Them vil vinde Lillebælt Halvmarathon

Det stærkeste felt i nyere tid står på startstregen, når Lillebælt Halvmarathon bliver afviklet i dag klokken 14.00 i Middelfart. 

Elitefeltet er blevet udvidet i år, så det både tæller landsholdsløbere fra Norge, England, Skotland og Danmark. Og for første gang siden den jydsk-fynske klassiker startede i 2008 er der mulighed for en dansk vinder på herresiden.

Den danske topløber Henrik Them stiller nemlig til start, og han er et særdeles godt bud på en vinder. Indtil for nyligt var han en varm OL-kandidat, men en mavekrampe ved London Marathon i år satte efter godt 25 kilometer en stopper for drømmen. 

"Lillebælt Halvmarathon er min første konkurrence efter London. Feltet er skarpt, men jeg tror det er realistisk at vinde, hvis jeg løber op til mit bedst." 

"Det vigtigste er dog at få en god oplevelse, så jeg kan få motivationen og blive klar, når der er VM i halvmarathon på hjemmebane i København i 2014," fortæller Henrik Them få timer inden løbsstart.

Selv om Henrik Them på papiret er favorit, skal han dog løbe stærkt, hvis han vil krydse målstregen som vinder af Danmarks største tilbagevendende halvmarathon.

"I år er der et meget stort og jævnbyrdigt felt af udenlandske eliteløber. Selv om Henrik Them med sin tid på 64.11 minutter tidligere i år er favorit, så er intet afgjort," siger Mads Stryhn, løbsdirektør ved Lillebælt Halvmarathon.

Se en beskrivelse af hele det startende elitefelt her: http://lillebaelthalvmarathon.dk/bet_Maend_Elite_Lillebaelt_Halvmaraton.pdf


Tilbage til Forsiden


  SPONSORER
sponsorer ved Lillebælt Halvmarathon

Hovedsponsorer

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Løbssponsorer

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Lillebælt i Løb 2011 - All Rights Reserved, webdesign af bjornjessen.dk // Site Map // Kontakt //